O ordine in prioritatile din viata ta


 

Isus i-a răspuns: “Oricui bea din apa aceasta, îi va fi iarăşi sete. Dar oricui va bea din apa, pe care i-o voi da Eu, în veac nu-i va fi sete; ba încă apa, pe care i-o voi da Eu, se va preface în el într-un izvor de apa, care va ţâşni în viaţa veşnică.” Ioan 4: 13-14

    Ce ar trebui să se întâmple ca să fii cu adevărat fericit/ă? Ce ar trebui să se întâmple pentru a fi mulţumit/ă pe deplin?

Ar trebui să ai mai mulţi bani, mai multe plăceri, succes mai mult, relaţii mai bune sau un fizic mai atrăgător? Cât ar costa fericirea ta?

Din păcate, oamenii chiar cred că aceste lucruri le pot aduce o satisfacţie deplină. Şi mi se pare că este atât de uşor să cădem în această capcană a promisiunilor şi-a planurilor deşarte; nu-i aşa?

De aceia, citeşte din nou, cu mai multă atenţie versetul de azi. Isus îi spune samaritencei la fântâna că niciun lucru din această lume nu îi va aduce adevărata fericire şi linişte, decât El.

Atât de mulţi sunt cei care aleargă după posesiuni, dar descoperă foarte repede că acestea nu îi pot mulţumi. Unii spun: „Aş fi fericită dacă l-aş găsi pe domnul Perfect” sau „Aş fi fericit dacă aş da peste femeia perfectă”. Dar chiar şi femeia sau bărbatul perfect nu pot satisface cele mai profunde nevoi ale inimilor noastre.

Îţi pot garanta că nimic: nicio relaţie, nicio meserie bună, nicio suma mare de bani nu te vor împlini aşa cum o poate face Dumnezeu!

Dacă ai pierdut din vedere acest lucru, în această zi te îndemn să îl rogi pe Dumnezeu să te ajute să faci o nouă ordine între priorităţile din viaţa ta.

sursa imagini:http://cubeme.com/blog/wp-content/uploads/2009/04/kaos-bookshelf-destilat1.jpg.

http://farm2.static.flickr.com/1306/533912148_b57fc7491e.jpg

 sursa text:www.ozibuna.net

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: